středa 12. dubna 2017

Toronské kavárny

Svojí vášeň pro kafe jsem neztratil. A tak jsem si tady za ten rok objevil čtyři takový unikátní kavárny. Kéž ještě dlouho fungujou!

Největší mojí stálicí je Rooster Coffee. Má pobočku na King east, kde jsem proseděl nejvíc blogovacích i s Jájou ještě blahý paměti volajících hodin. Vždycky delikátní capuccino s latté artem, přijemný přítmí a croissanty, po kterých bych se utlouk. Rooster Coffee house má pobočku taky na Broadview. Broadview má tu nezkrotnou výhodu, že je na kopečku z něj výhled na všechny vzdálené věžáky Toronta a taky do kopcovitého Riverdale parku, kde se věčně povalujou Torontonians a užívaj si sluníčka.


Další zásadní kavárny jsou:
Odin Café. Nově vybavená a vybarvená kavárna se solidním capuccinem a zvláštním fakt moderním pocitem. U jejich stolů se ale pracuje taky dobře. Jak název napovídá, jsou inspirovaní severskými bohy, ale Norsko ani Island mi tam nic nepřipomíná.

Ódin Café, příjemně a moderno.



Early Bird Espresso - POZOR, jejich capuccino je naprosto nejlepší a nejlahodnější! Je tam teda trochu draho, ale zato jsou stolečky blízko u sebe a tak je tam dobrá šance se dát s někým do řeči.


Early Bird vyhrávající capuccino!



Docela dobrá je taky R Square Café, tradičně na Queen west, tam zase často hraje veselá hudba a jsou tam příjemně rozjetý kavárnice. Když zavíraj, zametají a při tom tančí :).

R-Square!


No, a skvost který jsem objevil teprve před pár týdny je nově otevřený Boxcar Social u Harbourfront centra. Capu boží, výběr z 10 piv z malopivovarů, výběz ze 12 whiskey, nějaký cidery, snídaně, obědy, co si budeš přát! A je to hned vedle brusliště a tím pádem i hned vedle mýo domu :)


Boxcar social a snídaňka







2 komentáře:

  1. Výběr z 10 piv a 12 whisky... to je docela vražedné! :-) To musíš se musíš pěkně zkoulovat, když chceš pořádně ochutnat co vše mají v nabídce...;-) Lee

    OdpovědětVymazat
  2. Před zkoulováním musím zbankrotovat, když mám všechny ochutnat :)))

    OdpovědětVymazat